Nieuws

Bij Invictus-horses zijn we altijd druk in de weer met de paarden. Je leest op deze pagina hoe we ervoor zorgen dat onze paarden plezier hebben in hun werk en de juiste kansen krijgen. Wat we meemaken als de paarden mee gaan naar een ander terrein, wedstrijd of training. En natuurlijk veulen-nieuws tijdens het veulenseizoen!

Limited of Invictus

Limited of Invictus (Donnerhall x de Niro) 6 year old gelding. 
Second place Indoor Oosteind Z2

Nyx of Invictus

Great debut of our  
4 yr-old mare (Totilas x De Niro)
She is gorgeous and a joy to watch!

Jonge merries in training

Sinds kort zijn we begonnen met het trainen van de 2,5 jarige merries. Iris Hoekstra is begonnen met het longeren van de jonge merries en ze zijn nu ook gewend aan de bijzet. Aankomende zomer zullen deze merries zadelmak gemaakt worden door onze stalruiter Imke Trommelen. Helaas zullen we niet alle merries kunnen houden, houd de te koop pagina de in de gaten mocht je opzoek zijn naar een nieuw avontuur! 

Limited of Invictus loopt naar dik 70%

Limited of Invictus en Rosalie Mol kwamen aan start in Bavel in de klasse Z1. Ze behaalde maar liefst 70,88% en een eerste plaats. 

Geboortenieuws

Het tweede veulen van dit jaar is ook geboren! Elite, prok en Ibop merrie Voriose (Gribaldi x Balzflug) is bevallen van een super stoer hengstveulen van de prachtige hengst F├╝rstenball. 
Voriose is ook de moeder van onze aangewezen hengst Kingsize. Haar grootmoeder Oriose komt uit de succesvolle moederlijn waar onder andere de welbekende hengst Tuschinski ook uit voort komt. 

Geboortenieuws

Het eerste veulen van dit jaar is geboren! Nyx of Invictus (Totilas x De Niro x Rubinstein) is bevallen van een super mooi merrie veulen van Foundation. De moeder van Nyx of Invictus is elite merrie Vivian. Nyx of Invictus is een kleindochter van Aktionella, die ook de grootmoeder van de welbekende hengst Wynton is. 

Nk dressuur

Limited of Invictus (Sir donnerhall x Gribaldi) en Rosalie Mol wisten een knappe 6e plaats van de 31 deelnemers te bemachtigen op het NK dressuur in de klasse Z1. Zij deden dit met een mooie score van dik 65%. 

Regiokampioenschappen

Limited of Invictus (Sir donnerhall x Gribaldi) en Rosalie Mol werden tweede in de finale van de regiokampioenschappen. Hierdoor wisten zij zich ruimschoots te plaatsen voor het NK dressuur in de klasse Z1 en dat tijdens hun debuut in deze klasse. 

Aangewezen

Odysseus of Invictus (Quabri de L'Ilse x Balou du Rouet) is, na succesvol te zijn aangewezen voor de tweede bezichtiging, aangewezen voor het verrichtingsonderzoek van het KWPN. Hij was een van de favorieten van de dag!

NK dressuur

Limited of Invictus (Sir donnerhall x Gribaldi) en Rosalie Mol mochten deelnemen aan het NK dressuur in Ermelo. Samen zetten zij een super proef neer wat resulteerde in een knappe vierde plaats in een sterk deelnemersveld.