Erkend leerbedrijf

Invictus-horses is een erkend leerbedrijf. Regelmatig hebben wij een aantal stagiaires meelopen bij Invictus-horses. Wij vinden het leuk en belangrijk om studenten iets te leren en laten ze daarvoor ook alle aspecten van het bedrijf meemaken. Dit bestaat o.a. uit assisteren bij de dierenarts, mee naar de trainingen en meehelpen met het trainen van de paarden. Mocht je interesse hebben in een stage bij Invictus-horses, neem dan zeker contact met ons op!

Noah 

Ik heb bij Invictus-horses veel geleerd over het omgaan met jonge paarden en hoe ze bij Invictus-horses de paarden trainen. Dat vond ik heel leuk en leerzaam! Je mag veel dingen doen met de paarden en je mag mee naar de trainingen, dat vond ik ook heel leuk. De paarden worden bij Invcitus-horses goed verzorgd en ze hebben een super leuk team om mee te werken. 

Quinty

Ik heb veel geleerd tijdens mijn stage bij Invictus-horses. Het omgaan met jonge paarden vind ik erg leuk, daar heb ik goed de kans voor gekregen. Doordat je werkt in een klein team wordt je overal bij betrokken en zijn je werkzaamheden heel gevarieerd. Dat maakt het ook erg leuk en veelzijdig.